sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Pyörän pakkaus


Se tuli aamulla sitten kohdalle, naistenpyöräni pakkaus. Naistenpyöräksi punainen sammakkoni ristittiin Loch Ness -matkalla Brittien saarilla ryhmäni toimesta... psykkeeni kesti sen juuri ja juuri :). Hauska tai erittäin hauska ajaa tuo F650GS. Saksan moottoritielläkin 150km/h oli vielä ok marssitahti.Mutta yes, mitä pienempi mutkatie, sitä hauskemmaksi pyörä muuttui. Heikoin lenkki on istuin. Minulla ei koskaan aikaisemmin ahteri puutunut... Loch Ness matkalla puutui toisena päivänä ja seuraavina päivinä sitä alkoi ikäänkuin luonostaan seisomaan jalkatapeilla viimeistään 50km kohdalla. Naistenpyöräksi haukkuivat pojat osittain myös sen mataluuden takia. Sammakkopyöräni oli madallettu versio. Nyt asia korjattu ja se palautettu normaalikorkuiseksi. Hoitui iskarin vaihdolla. Ja juuri pakatuissa varusteissa myös uusi AirHawk, eräänlainen ilmatyynyirtosituin joka tekee bemarin ajettavuudeltaan HD-Enduron kaltaiseksi, mitä se sellainen sitten onkaan... :) ... ja yes, matkalla voin tehdä irtobusinesta vuokraamalla AirHawkia F800GS kuskeilla. Heidän penkkinsä on vielä kovempi ja kapeampi kuin minun.

Varustepalaveria pidimme ryhmän kanssa pari viikkoa sitten. Renkaita emme lähde raahaamaan matkalle. Päätimme ottaa muutaman sisäkumin ja tietty paikkaussarjaa niin tubelesille kuin sisärenkaille. Kävin eilen kandessa liikkeessä TipTop -paikkoja etsimässä. Kalle painotti, että sisäkumipaikkojen pitää olla TipTop -merkkisiä. Nyt sitten kahta muuta merkkiä. Kallelta tulee kyllä pyyhkeitä jos ostamani 'toptipit' eivät pidä.

Minä sain aamulla pakkauslistaani nämä...
.AirHawk
.Ajohousut
.Jakoavavain iso
.Jarrulevyn lukko
.Ketjurasvaa
.Kompassi (korvaa GPS'n)
.Kypärä
.Kypärähuppu
.Kypärälukko
.Lungi
.Lämpökerrasto
.Lämpösukat
.Nippusiteitä moni kokoja
.Paikkavaahto
.Puukko (suomalaisella puukko pitää olla matkassa :)
.Rautalankaa
.Ristipää ruuvimeisseli
.Roudariteippiä
.Sidontaliinoja
.Silikonspray
.Sisärenkaan paikkoja
.Tavaraverkko
.T-paita x3
.Tubelespaikkoja
.Vaijerilukko

... Motomarketista tulossa vielä jarupalat eteen ja taakse, öljynsuodatin, ilmanputsari ja ketjuratassarja. Yksi mielenkiintoinen pointti bemariporukalle tulee olemaan, että varaosia ei taida löytyä amerikoiden hyllyiltä kovinkaan helposti kun kaikki K2'sta lukuunottamatta liikkellä uudella kalustolla, jossa 2008 ensimmäinen vuosikerta. Saa näkee nyt sitten. Huomenna pakataan pyörät!

Yläkuva; Punainen samakkoni noin lähtövalmiina. Käsisuojat, lampun suoja ja pohjapanssari jäivät Anchoragessa asennettaviksi. Tehdas ei pystynyt toimittamaan.
Alakuva; Pyörän kanssa konttiin menevää varustetta matkalla punaisiin 'samsonaitteihin'.